Ledande på analys sedan 2006.
Varukorg 0

Leveransvillkor

Vid köp av produkter i CSR i Praktiken gäller våra allmänna villkor och villkor för returer.

LEVERANS AV DIGITALA PRODUKTER

Alla digitala produkter levereras så snart ditt bankkort debiterats. Kort därefter får du ett mejl från delivery@shopify.com som innehåller en unik länk för varje produkt du köpt hos oss. När du klickar på den kommer du till en sida där produkten kan laddas ner en (1) gång. 

Om du inte fått mejlet inom 30 minuter kan det bero på att du beställt en fysisk produkt samtidigt. Då skickas länken samtidigt som den fysiska produkten levereras från vårt laget. Det är lite dumt - vi vet - men vårt e-handelssystem är tyvärr uppbyggt så. Om du bara handlat digitala produkter ber vi dig kolla så att bekräftelsemejlet inte fastnat i ditt skräppostfiltret (sök efter mejl från avsändare "delivery@shopify.com"). Det brukar vara det vanligaste problemet. Kan du ändå inte hitta det, mejla oss på butiken@csripraktiken.se så kan vi skicka länken på nytt. Eftersom länken är kopplad till din epostadress kan vi tyvärr inte skicka länken till någon annan adress än den du använde när du gjorde din beställning.

 

LEVERANS AV FYSISKA PRODUKTER

Alla fysiska produkter levereras så snart ditt bankkort debiteras. Vi skickar alla leveranser med Posten inom 72 timmar från att vi fått pengarna till vårt konto. Därefter tar det 1-3 dagar för paketet att nå fram inom Sveriges gränser. Vid större order kan det ibland hända att vi måste beställa hem mer från vår leverantör varför det kan ta ytterligare 48 timmar innan vi skickar det. I Stockholm använder vi oss ibland av budfirmor då det både kan vara snabbare och billigare.

Kostnaden för leverans beror på på hur mycket produkten väger. Vikten för de fysiska produkterna finns angivna i butiken. När du lägger en beställning räknas den totala fraktkostnaden ut automatiskt och läggs på din order så att du vet hur mycket det blir, innan du betalar.