Ledande på analys sedan 2006.
Varukorg 0

Om oss

CSR i Praktiken är ett analysbrev som ger dig ökad förståelse för hur hållbarhetsfrågorna ändrar det sätt på vilket företag, ideella organisationer och den offentliga sektorn arbetar och samarbetar för att lösa utmaningar i samhället. Man ger även ut rapporter och driver CSR i Praktiken Butiken där man även kan köpa och ladda ner rapporter från andra aktörer.

Sedan 2006 har CSR i Praktiken varit ledande i Sverige på analys och opinion inom området och når idag över 20 000 personer varje månad via analysbrevet och via sociala media.

CSR i Praktiken grundades av Per Grankvist som är chefredaktör och som en av de mest inflytelserika rösterna på området i Skandinavien. Han är också författare till den kritikerrosade boken ”CSR i praktiken - hur företag jobbar med hållbarhet för att tjäna pengar”. 

CSR i Praktiken ges ut av United Pattern AB med ISSN 2000-1355. Innehållet skyddas av upphovsrätten och får inte kopieras utan tillstånd. Chefredaktör och ansvarig utgivare: Per Grankvist. 

Undrar du något?

Klicka här för att hitta svaren på några av de allra vanligaste frågorna vi får. På den här sidan hittar du utförliga kontaktuppgifter till oss men i korthet är det enklast att nå oss via svar@csripraktiken.se eller twittra oss på @csripraktiken.